Mesleki Eğitim Merkezi

Belgegeçer : 03668115085
WEB http://inebolumesem.meb.k12.tr
Adres : Mustafa Kemal Paşa Cad. Aşağı Hatip Bağı Mah. No82 İnebolu/ KASTAMONU
VİZYON : -Ülkesini ve Milletini seven, -Atatürk ilkelerine bağlı demokratik ve çağdaş yaşamı benimseyen, -Çevresiyle etkili iletişim kurabilen, -Bilimsel ve akılcı düşünme becerisine sahip problem çözebilen, -Belirtilen hedeflere yönelebilen, -Evrensel,kültürel ve ailevi değerlerin bilincinde olan ve sahip çıkan, -Ürettikleri hizmet ve ürünlerden gelir elde edip ailesine ve ülke ekonomisine katkıda bulunabilen, -Bilinçli üretici ve tüketici kimliği kazanmış, -Teknolojik gelişmeleri takip ederek uygulayan, -Yaratıcı düşünceye sahip, -Zamanı verimli kullanabilen, -Ve kendini sorgulayabilen kişiler olarak yetişmelerini sağlamaktır.
MİSYON : -Ülkesini ve Milletini seven, -Atatürk ilkelerine bağlı demokratik ve çağdaş yaşamı benimseyen, -Çevresiyle etkili iletişim kurabilen, -Bilimsel ve akılcı düşünme becerisine sahip problem çözebilen, -Belirtilen hedeflere yönelebilen, -Evrensel,kültürel ve ailevi değerlerin bilincinde olan ve sahip çıkan, -Ürettikleri hizmet ve ürünlerden gelir elde edip ailesine ve ülke ekonomisine katkıda bulunabilen, -Bilinçli üretici ve tüketici kimliği kazanmış, -Teknolojik gelişmeleri takip ederek uygulayan, -Yaratıcı düşünceye sahip, -Zamanı verimli kullanabilen, -Ve kendini sorgulayabilen kişiler olarak yetişmelerini sağlamaktır.
BAŞARILAR :
Rehber Öğretmen : 0
Resim Sınıfı : 0
Müzik Sınıfı : 0
Misafirhane : 0
Kütüphane : 0
Hazırlık Sınıfı : 0
Konferans Salonu : 0
Spor Salonu : 0
Öğretim Şekli : Normal(Tam Gün Tam Yıl)
Kantin: 0
Yemekhane : 0
Revir : 0
Bahçe : 1
Saatler : Pazartesi Günleri Sabah 08:30 Öğle 12:30 Öğleden Sonra 01:30 Akşam 17:20
Bağlantı : ADSL (4 Mbit)
Yabancı Dil : İngilizce
Isınma : Kalorifer
Pansiyon : Yok
Lojman : Yoktur. Sayısı:0
Servis : Karaca Servisi
Ulaşım : Merkez
Yerleşim Yeri : Yukarı Hatıpbağı Mahallesi Mustafa Kemal Paşa Caddesi İNEBOLU/KASTAMONU
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Merkez
Kontenjan Bilgileri : Mesleki Eğitim Merkezlerinde Kontenjan Kısıtlaması Bulunmamaktadır. 18 Yaşını doldurmuş, en az ortaokul mezunu öğrenciler Mesleki Eğitim Kurulu Kararlarınca belirlenmiş herhangi bir meslek dalında çırak öğrenci olarak merkezimize kayıt yapabiliriler.
Taban-Tavan Puan Bilgileri : Taban ve Tavan Puanımız yoktur.
Okulun YGS/LYS Başarı Durumu : Kurumumuz henüz mezun vermemiştir.
LYS'de Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi : Kurumumuz henüz mezun vermemiştir.
Sportif Etkinlikler : Kurumumuzda sadece Pazartesi günleri ders olması ve diğer günler öğrencilerin işletmelerde olması sebebiyle faaliyetlere fazla vakit bulunamamaktadır.
Bilimsel Etkinlikler : Kurumumuzda sadece Pazartesi günleri ders olması ve diğer günler öğrencilerin işletmelerde olması sebebiyle faaliyetlere fazla vakit bulunamamaktadır.
Proje Çalışmaları : Kurumumuzda sadece Pazartesi günleri ders olması ve diğer günler öğrencilerin işletmelerde olması sebebiyle faaliyetlere fazla vakit bulunamamaktadır.
Yurtdışı Proje Faaliyetleri : Kurumumuzda sadece Pazartesi günleri ders olması ve diğer günler öğrencilerin işletmelerde olması sebebiyle faaliyetlere fazla vakit bulunamamaktadır.