Mesleki Eğitim Merkezi

Belgegeçer : 03668115085
WEB http://inebolumesem.meb.k12.tr
Adres : Mustafa Kemal Paşa Cad. Aşağı hatip bağı mah. no.82 İnebolu KASTAMONU
VİZYON : -Ülkesini ve Milletini seven, -Atatürk ilkelerine bağlı demokratik ve çağdaş yaşamı benimseyen, -Çevresiyle etkili iletişim kurabilen, -Bilimsel ve akılcı düşünme becerisine sahip problem çözebilen, -Belirtilen hedeflere yönelebilen, -Evrensel,kültürel ve ailevi değerlerin bilincinde olan ve sahip çıkan, -Ürettikleri hizmet ve ürünlerden gelir elde edip ailesine ve ülke ekonomisine katkıda bulunabilen, -Bilinçli üretici ve tüketici kimliği kazanmış, -Teknolojik gelişmeleri takip ederek uygulayan, -Yaratıcı düşünceye sahip, -Zamanı verimli kullanabilen, -Ve kendini sorgulayabilen kişiler olarak yetişmelerini sağlamaktır.
MİSYON : -Ülkesini ve Milletini seven, -Atatürk ilkelerine bağlı demokratik ve çağdaş yaşamı benimseyen, -Çevresiyle etkili iletişim kurabilen, -Bilimsel ve akılcı düşünme becerisine sahip problem çözebilen, -Belirtilen hedeflere yönelebilen, -Evrensel,kültürel ve ailevi değerlerin bilincinde olan ve sahip çıkan, -Ürettikleri hizmet ve ürünlerden gelir elde edip ailesine ve ülke ekonomisine katkıda bulunabilen, -Bilinçli üretici ve tüketici kimliği kazanmış, -Teknolojik gelişmeleri takip ederek uygulayan, -Yaratıcı düşünceye sahip, -Zamanı verimli kullanabilen, -Ve kendini sorgulayabilen kişiler olarak yetişmelerini sağlamaktır.
BAŞARILAR :
Rehber Öğretmen :
Resim Sınıfı :
Müzik Sınıfı :
Misafirhane : 0
Kütüphane : 0
Hazırlık Sınıfı : 0
Konferans Salonu : 0
Spor Salonu : 0
Öğretim Şekli : Normal
Kantin: 0
Yemekhane : 0